Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Прекрасний новий світ (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Brave New World
Країна:
США
Режисер:
Оуен Гарріс, Іфа МакАрдл, Андрій Парекх
Тривалість:
00:48:33
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDrezka Studio, IdeaFilm, LostFilm, Кравец-Рекордз, Кубик в кубе
Далеке майбутнє. Антиутопічне суспільство, засноване на стабільності і порядку. Тут заборонені моногамні відносини, гроші, сімейні цінності та історичні дослідження. У цьому суспільстві споживання зведено до вищого та найбільш бажаного культу. Люди в місці дії серіалу народжуються виключно штучним шляхом, а після появи на світло проходять спеціальне навчання і обробку, щоб відповідати заздалегідь обраної для них касти.

Громадяни тут змушені регулярно вживати медичні засоби, які надають сильний вплив на їх думки і свідомість. Завдяки цим лікам вони зберігають життєрадісну вдачу і з повним послухом дотримуються всі соціальні закони.

Громадська різнорідність заохочується, але вагітність вважається ганьбою. Мистецтво і наука розглядаються з підозрою. Кожне відкриття сприймається як підривна діяльність. Тому у всіх серіях лідери планети заявляють про необхідність йти второваним шляхом предків і не прагнути змін. Але далеко не всі хочуть підкорятися цим правилам. Деякі герої мріють пізнати життя з забороненого боку. ©Kino4ua Прекрасний новий світ (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?