Kino4ua.com
PG-13

Джона Хекс

Рік:
Ор. назва:
Jonah Hex
Країна:
США
Режисер:
Джиммі Хейярд
Тривалість:
01:21:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
В першу чергу фільм примітний через різноманіття жанрів: тут є і бойовик, і трилер, і вестерн, і фентезі. Та й оригінальний сюжет, що оповідає про пригоди іменитого героя, який припаде до смаку всім любителям коміксів! Події кінострічки переносять нас у 70-ті роки XIX століття, розповідаючи про вмілого найманого вбивцю, який промишляє не звичайними замовленнями. Джона Хекс здатний зловити і вбити навіть надсильні цілі, які вже перестали бути звичайними людьми. Це стало можливо завдяки паранормальним здібностям самого героя. Після зустрічі з індіанцями він зумів пізнати містичні таємниці всього сущого. Тепер чоловік вміє розмовляти з мертвими, що стає непоганою підмогою в непростій роботі. Сюжет розповість про сутичку Хекса зі старим ворогом Тернбаллом, який вбив всю його сім'ю, спотворив обличчя Джоні і зруйнував його долю. Герой засліплений бажанням помсти, яка тільки посилюється, коли з'ясовується, що Тернбалл - нова мета його чергового замовлення. ©Kino4ua Джона Хекс 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?