Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зодіак

Рік:
Ор. назва:
Zodiac
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
02:38:27
Переклад:
Українська мова 45446
Переклад:
Російською - Дублированный
На превеликий жаль, не завжди злочинець отримує заслужену кару. Розкриття особливо тяжких злочинів поліцією не 100-відсоткове, як хотілося б, і ця історія, в основу якої покладено реальні події, саме про це. У центрі сюжету майже легендарний американський серійний вбивця прозваний Зодіаком. Його «мисливські угіддя» перебували в місті Сан-Франциско в шістдесятих роках минулого століття. Він глузував над переслідувачами після кожного скоєного ним вбивства, відправляючи в місцеву газету загадкові зашифровані листи-ребуси, тим самим з кожним разом ще більше заплутуючи поліцію і агентів федерального бюро розслідувань. Витік інформації по його справі викликав паніку у жителів мегаполісу. Охоплені страхом, люди ховалися за бетонними стінами власних осель. Розгадкою таємних послань маніяка всерйоз захопилися двоє співробітників тієї самої газети, яку облюбував вбивця для своєї гри. Перший з них – карикатурист Роберт Грейсміт, а другий – провідний журналіст кримінальної колонки Пол Евері. Художник, єдиний у кого вийшло розшифрувати алгоритм повідомлень Зодіаку, але ніяких зачіпок, нехай мінімальних, отримати не вдалося. Під підозру потрапило кілька особистостей, однак кожен мав міцне, непробивне алібі. Головні герої присвятили життя благородній справі – знайти і зупинити небезпечного вбивцю. ©Kino4ua Зодіак 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?