Kino4ua.com
HD 720p
R

Десять тисяч святих

Рік:
Ор. назва:
10,000 Saints
Країна:
США
Режисер:
Шарі Спрінгер Берман, Роберт Пульчіні
Тривалість:
01:53:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Джуд – молодий хлопець, який тривалий час не міг відновити стосунки зі своїм батьком. Але одного разу у нього все ж з'явився відмінний шанс зблизитися з ним. У Джуд є кращий друг Тедді, з яким він раніше проводив весь свій вільний час. Але як виявилося, на протязі тривалого кількості часу Тедді сидів на важких наркотиків, що в підсумку серйозно позначилося на його здоров'ї. Немає нічого дивного в тому, що одного разу його знаходять мертвим від передозу... Через деякий час Джуд також дізнається про те, що у загиблого товариша залишилася дівчина, вагітна дитиною. Прекрасно розуміючи, в якій непростій ситуації опинилася героїня, хлопець бере її під свою опіку. Батько також був не проти, щоб допомагати їй. Поступово всі вони починають зближуватися, що дозволяє батькові і синові краще пізнати один одного. Але чи зможе настільки дивна компанія людей знайти своє місце в житті і нарешті знайти заповітне щастя, про яке мріє кожна людина на Землі? ©Kino4ua Десять тисяч святих 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?