Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нефритова династія

Рік:
Ор. назва:
Jade Dynasty / 诛仙 / Zhu xian
Країна:
Китай
Режисер:
Тоні Чин
Тривалість:
01:41:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму будується навколо Чжао Сяофан, чиї батьки були вбиті Королем Демонів разом з жителями цілого села, після чого хлопчик знайшов притулок в школі Айні. Чжао займався вивченням бойових мистецтв впродовж десяти років, але не виділявся із загальної маси учнів. Опинившись в когорті потенційних невдах під час турніру між школами бойових мистецтв, Чжао раптово стає серйозним противником, коли таємничий артефакт, подарований йому старцем, перетворюється на вогняну палицю. З її допомогою Сяофан з легкістю перемагає найсильніших бійців, але дуже скоро Король демонів, дізнавшись про існування могутньої зброї, посилає своїх поплічників, щоб відібрати її. Це означає, що головного героя очікує найсерйозніша і найважливіша битва у його житті. Хто ж у ній переможе? ©Kino4ua Нефритова династія 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?