Kino4ua.com
PG-13

Примарний вершник 2

Рік:
Ор. назва:
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Країна:
США, ОАЕ
Режисер:
Марк Невелдайн, Брайан Тейлор
Тривалість:
01:36:50
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Джонні Блейз, який колись продав заради порятунку батька душу Мефистофелю і став наполовину примарою, продовжує намагатися позбутися від свого прокляття. Проте всі зусилля марні. Він і далі карає людей. Одного разу до чоловіка звертається французький монах Моро. Необхідно відшукати і перевезти в безпечне місце підлітка Денні Кетча. Він має величезну силу і може стати новим антихристом, оскільки є сином диявола. Дитину викрали і ховають бандиті під проводом Рорка, старого знайомого байкера. На знак подяки за допомогу, таємний чернечий орден обіцяє допомогти Блейзу звільнитися від вічної роботи. Примарний гонщик погоджується, і починає пошуки. Йому потрібно поспішати, тому що зовсім скоро день народження диявольського хлопчини. Саме тоді заплановано переселення нечисті в тіло Кетча. Знайшовши обраного, чоловік швидко прив'язується до нього. Тямущий і добрий хлопчина гідний кращої долі, ніж та, що визначена батьком. Пізніше виявляється, що і представники церкви небезпечні для хлопчика. Вони хочуть убити спадкоємця Сатани. Блейза очікує безліч труднощів, зустріч з правителем пекла і відчайдушна боротьба за власну душу. ©Kino4ua Примарний вершник 2 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?