Kino4ua.com
R

База «Клейтон»

Рік:
Ор. назва:
Basic
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Джон МакТірнан
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Остання американська база під назвою "Клейтон" розташувалася в тропічних лісах Панамського каналу. Саме тут під чуйним керівництвом безжалісного, безпринципного сержанта Нейтана Веста тренуються рейнджери, що входять до складу розвідки сухопутних військ Америки. Одного разу в особливо страшну негоду вертоліт доставив групу солдатів в умовлене місце в джунглях для чергових навчань. Правда, коли літак повернувся, щоб доставити військовослужбовців додому, виявилося, що з усієї групи вижило тільки двоє, при цьому один серйозно поранений. На питання командування вцілілі люди відповідали невиразно, даючи абсолютно суперечливі показання. Розслідування вкрай заплутаної справи доручили полковнику Харді, а в напарники йому дісталася красуня Джулія Осборн, яка носила капітанські погони. Офіцери прибули на базу і негайно приступили до ретельного допиту уцілілих солдатів. Правда, з плутаних розповідей переляканих хлопців їм не вдалося отримати потрібну інформацію. Це означає, що доведеться самим відправитися в джунглі і постаратися відшукати зниклих членів команди. З якими несподіванками доведеться зіткнутися Харді і його чарівній помічниці? ©Kino4ua База «Клейтон» 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?