Kino4ua.com
R

Великий злам

Рік:
Ор. назва:
The Great Hack
Країна:
США
Режисер:
Карім Амер, Джех Нужейм
Тривалість:
01:54:28
Переклад:
Українська мова Dzuski | Д воголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Інформацію про користувачів почали збирати для аналізу ще за часів зародження сучасного інтернету багато хто з майбутніх IT-гігантів. Проте приватна компанія з Великобританії Cambridge Analytica пішла набагато далі, коли почала використовувати отримані дані для втручання у вибори по всьому світу. Застосовуючи для аналізу величезного масиву інформації унікальне програмне забезпечення і досвідчених психологів, фахівці Cambridge Analytica розробили алгоритм підтримки потрібних кандидатів і приступили до його активного використання. Однак у 2018-му році вибухнув найгучніший скандал в історії компанії і соціальної мережі Facebook, яка стала майданчиком для збору особистих даних і маніпуляцій громадською думкою. Творці документального проекту вирішили розповісти про діяльність Cambridge Analytica, спираючись на історії реальних людей. ©Kino4ua Великий злам 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?