Kino4ua.com
R

Хороші діти

Рік:
Ор. назва:
Good Kids
Країна:
США
Режисер:
Кріс МакКой
Тривалість:
01:26:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Дивовижна і непроста історія чотирьох різних друзів, які опинилися в складному становищі. У центрі сюжету знаходяться кілька учнів елітного навчального закладу. Кожен тут виявився в силу особистих причин, але всі вони прагнуть з відзнакою закінчити школу, щоб отримати можливість бути ким завгодно, коли прийде пора вибирати професію. Вони прекрасно знають, що хороші оцінки і висока результативність в елітній школі гарантує успіх у дорослому житті, тому прикладають всі свої зусилля для демонстрації своєї старанності. І коли друзі закінчують школу, то розуміють, що за час навчання вони стали забитими і нелюдимими. Їм здається, що вони втратили кращі роки свого життя. Аби не жити в таких умовах і далі, вони вирішують повністю змінити стан речей. Адже не так просто бути зразковим учнем для вчителів і батьків і одночасно з цим об'єктом для насмішок з боку однолітків. Після випускного вечора хлопці вирішують спробувати всі радощі дорослого життя. ©Kino4ua Хороші діти 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?