Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Плетена людина

Рік:
Ор. назва:
The Wicker Man
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Робін Харді
Тривалість:
01:28:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Британський поліцейський Ніл Хоуі прибуває на віддалений шотландський острів Саммерайл, щоб розслідувати справу про зникнення дівчини-підлітка. На острові він розуміє, що місцеві жителі сповідують язичництво і моляться древнім кельтським богам. На чолі групи жителів стоїть таємничий Лорд, який працює суддею. Ніл вирішує повернутися за допомогою на континент, але затримується через свято Літа, на якому повинні спалити опудало Плетеного чоловіка з жертвою всередині. Він передбачає, що язичники спалять зниклу дівчинку і вирішує взяти участь у святі, і тільки у той момент, коли його самого пов'язують, він розуміє, що жертвою спочатку був він, а все інше лише інсценування, щоб заманити на острів чужака. Невже тут і завершиться його життя – у вогні, розпаленому навіженими фанатиками? ©Kino4ua Плетена людина 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?