Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Посланниця: Історія Жанни д'Арк

Рік:
Ор. назва:
The Messenger: The Story of Joan of Arc
Країна:
Франція, Чехія
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
02:40:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Дивлячись в її очі, Карл бачить щось стоїчне і непереможне, і дає армію дев'ятнадцятирічній дівчині. Зі своїм загоном Жанна завдає нищівних втрат англійській армії, за це її хвалять і звеличують. Чисельність рядів її поплічників зростає, солдати сміливо йдуть з нею в бій. Жанна д'Арк допомагає досягти бажаного Карлу VII, але, отримавши корону, він відхрещується від неї, адже його наближені бачать в ній небезпеку. Зраджена королем, Жанна потрапляє в полон і опиняється в темниці. В ув'язненні Жанну д'Арк знову відвідують образи і бачення, її свідомість плутається у власних думках. Після продажу дівчини герцогом Бургундським, над Жанною повинен здійснитися суд. Її визнають винною в єресі, а ця провина карається ганебним спаленням на площі. Внутрішня боротьба Жанни затьмарює все, дівчина не може вибрати шлях, який повинен врятувати її. ©Kino4ua Посланниця: Історія Жанни д'Арк 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?