Kino4ua.com
PG-13

Поле битви Земля: Сага 3000 року

Рік:
Ор. назва:
Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000
Країна:
США
Режисер:
Роджер Крістіан
Тривалість:
01:58:25
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
В 3000 році нашої ери Землю захопили інопланетні загарбники. Людська раса поневолена і знаходиться на межі повного вимирання. Жменьки уцілілих землян поневіряються по покинутим похмурим містам колись прекрасної і могутньої планети, а злісні гуманойди-поневолювачі відловлюють людей і відправляють їх на примусові роботи. Представник верхівки інопланетян на ім'я Терла змушує людей добувати для нього золото. Для цього він знаходить самого «розумного» в розумінні прибульців чоловіка на ім'я Джонні Тайлер і посвячує його в таємниці високих технологій Сайкл, навчивши його всьому, що він знав сам. З точки зору моралі Сайкл, він вчинив жахливо, передавши людям небезпечні знання. З цього моменту доля людства змінюється. Джонні Тайлер, прочитавши книги про історію людської раси, приходить до розуміння, що Сайкл повинні бути повалені – і починається перше повстання. ©Kino4ua Поле битви Земля: Сага 3000 року 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?