Kino4ua.com
PG

Малюки

Рік:
Ор. назва:
Bébé(s)
Країна:
Франція
Режисер:
Томас Бальмес
Тривалість:
01:16:37
Переклад:
Українська мова К1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Не требуется
Народження дитини – одна з найбільш радісних подій у житті кожного з батьків. І навіть не дивлячись на постійні капризи, ми продовжуємо любити своїх малюків і давати їм все найнеобхідніше. В даному документальному фільмі у глядачів з'явиться унікальна можливість простежити за життям чотирьох малюків від самого їх народження і до досягнення ними року життя. Творцем цієї експериментальної роботи є іменитий Томас Бальмес, який був удостоєний величезної кількості нагород. Йому прийшла дана ідея не випадково. Увазі будуть представлені немовлята з Африки, Японії, Монголії та США. Всі ці країни сильно відрізняються культурою і манерою виховання дітей. Глядацькій увазі буде представлений кожен з 365 днів їхнього життя. Разом з батьками можна подивитись на те, як розвиваються їхні чада, через що плачуть, з якого приводу сміються і т.д. ©Kino4ua Малюки 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?