Kino4ua.com
HD 720p
R

Бентежна Анна

Рік:
Ор. назва:
Caótica Ana
Країна:
Іспанія
Режисер:
Хуліо Медем
Тривалість:
01:58:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
За сюжетом головною героїнею є талановита Анна, яка проживає зі своїм батьком. Своїми руками вона створює живописні та чуттєві шедеври. Одного разу її великий талант помічає француженка Жюстін і просить Анну відправитися в чудове місто Мадрид. На що та із задоволенням погоджується. Але поживши там якийсь час, головна героїня починає згадувати різні подробиці з життя молодих і талановитих дівчат різних часів. Смерть завжди наздоганяла їх у молодому віці. Світ головної героїні завжди відрізнявся чистотою і наївністю. Вона завжди була відкрита до людей. Але усвідомлення, що її молоде життя лише елемент в ланцюжку життів, які закачуються погано, змінює її. Про це говорить останній епізод кінокартини, коли відбувається зустріч «найсильнішим усього світу». Розуміючи, чим закінчиться її коротке життя, Анна спеціально провокує його на прояв агресії. І все це говорить про результат усвідомлення своєї безпорадності перед долею. Фільмі піднімаються дуже важливі реальні проблеми, які можна відобразити в декількох питаннях. Що ж таке доля? І чи може проста людина їй опиратися і змінити своє життя? ©Kino4ua Бентежна Анна 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?