Kino4ua.com
R

Пароль Риба-Меч

Рік:
Ор. назва:
Swordfish
Країна:
США
Режисер:
Домінік Сена
Тривалість:
01:39:19
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Гебріел Шир харизматичний, вольовий і досить ексцентричний чоловік. Він є одним з найнебезпечніших злочинців у світі, на думку американських спецслужб. Гебріел колись працював на ЦРУ, але його своєрідне бачення політичної ситуації, прагнення перебудувати світ під себе і жадоба грошей змушують його залишити службу і зайнятися радикальним тероризмом. Чоловік збирає навколо себе таких же фанатиків і з їх допомогою втілює в життя свої наміри. На жаль для спецслужб, він настільки розумний, що зловити його дуже складно, він завжди на крок попереду ЦРУ. Стенлі Джобсон – чоловік середніх років, що володіє унікальними знаннями в сфері комп'ютерних технологій. Один з кращих хакерів в світі. Одного разу він зламує секретні архіви спец служб, за що ті садять його на кілька років до в'язниці. Після виходу з в'язниці його особисте життя зовсім не клеїться, він не може знайти нормальну роботу. Хлопець постійно під ковпаком у ЦРУ. Через відсутність грошей живе в трейлері і не може отримати опікунство над своєю маленькою донькою. Одного разу до нього звертається жінка на ім'я Джинджер і пропонує зробити одну аферу… ©Kino4ua Пароль Риба-Меч 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?