Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Спецпризначенці (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
S.W.A.T.
Країна:
США
Режисер:
Білл Джирхарт, Джон Шоуолтер, Грег Біман
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Даніель Харрельсон є лідером елітної групи поліцейського загону. Кожен день він ризикує життям, стикаючись з небезпечними злочинцями. Головний герой серіалу «Спецпризначенці» вірить в торжество закону і правосуддя, тому готовий до найжорсткіших дій, щоб захистити мирних громадян від кримінального світу.

Даніель має всі необхідні для лідера якості, проте він змушений розриватися між лояльністю до місця, де його виховували, і відданістю до своїх друзів. Події починають розвиватися в той момент, коли Даніель отримує призначення очолити загін справжніх професіоналів і найкращих майстрів своєї справи. В команду входять досвідчені офіцери, зухвалі, але новачки, кваліфіковані тренери, експерти, водії і наглядачі. Створення команди є необхідним рішенням політичної еліти, яка давно втратила контроль над злочинним світом. Лос-Анджелес загруз в злочинності, від якої страждають звичайні люди. Даніель стає останньою надією міста. ©Kino4ua Спецпризначенці (1, 2 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Рома
    Рома
    16 лютого 2021 01:26
    + 0 -
    коли 3 сезон ? серіал супер