Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Оповідь служниці (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Handmaid's Tale
Країна:
США
Режисер:
Рід Морано, Майк Баркер, Кейт Денніс
Тривалість:
00:50:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн, HDRezkaStudio
Переклад:
Original English Оригінал
Джун - в минулому зовсім звичайна жінка, яка виховувала дитину і жила з коханим чоловіком. Всього, включаючи сім'ю, вона позбулася в той нещасливий день, коли уряд Гілеада заморозило банківські рахунки більшості жінок, одночасно з цим звільнивши їх з роботи. З того моменту героїня серіалу «Оповідь служниці» перебувала в бігах разом з дочкою. Але одного разу її ловлять правоохоронці, відбирають дочку і відвозять в спеціальний заміський табір, де вона дізнається про перспективи на найближчого майбутня. Виявляється, масові звільнення і наступні переслідування жінок викликані різким зниженням народжуваності. І тепер Джун разом з іншими жінками служитиме вищої мети - народжувати дітей для привілейованих чоловіків. Її господарем стає Фред Уотерфорд - впливовий офіцер, дружина якого безплідна. Джун дають нове ім'я - Фредова. Її разом з іншими служницями починають готувати до швидкого зачаття. Ставлення до служниць настільки погане, що вони відчувають себе заручницями, ким по суті і є. Героїня не має наміру миритися з таким станом справ. Вона хоче втекти з ув'язнення і повернути собі дочку, але чи вдасться Джун добитися цього? ©Kino4ua Оповідь служниці (1, 2, 3, 4 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?