Kino4ua.com
R

Мистецтво самозахисту

Рік:
Ор. назва:
The Art of Self-Defense
Країна:
США
Режисер:
Райлі Стернс
Тривалість:
01:44:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Кейсі Девіс – скромний, закомплексований і мовчазний 34-річний бухгалтер. Через нерішучість він частенько опиняється у позиції добровільної жертви – стоїчно зносить насмішки і знущання колег, відповідаючи на їх відкриту неприязнь і приниження бездоганною ввічливістю. Люди відчувають його страхи і користуються слабкостями, але хлопець нічого не може вдіяти. Як всякий тихоня, в глибині душі він мріє дати відсіч кривдникам, але коли ситуація в черговий раз стає критичною, знову пасує і обіцяє спробувати наступного разу. Одного пізнього вечора, відправившись в магазин за собачим кормом, він попадається на очі агресивним зловмисникам на мотоциклах. Напад закінчується отриманням безлічі травм і лікарняним ліжком. Благополучно пройшовши курс лікування і оговтавшись від того, що сталося, чоловік розуміє – прийшов час постояти за себе. Насамперед він йде у магазин зброї і купує пістолет, а поки документи на право користування вогнепальною зброєю готуються, він випадково заходить у секцію карате. Там його радо зустрічає добродушний тренер, який обіцяє відкрити перед героєм новий світ – і не обманює... ©Kino4ua Мистецтво самозахисту 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?