Kino4ua.com
HD 720p
R

У компанії чоловіків / В компанії чоловіків

Рік:
Ор. назва:
The Company Men
Країна:
США
Режисер:
Джон Уеллс
Тривалість:
01:44:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
В Америці починається економічна криза 2007-2008 років, однак працівники багатьох компаній ще не підозрюють про те, що скоро по країні прокотиться хвиля звільнень. Менеджера суднобудівної компанії GTX Боббі Уолкера попереджають про розпад компанії, який уже не за горами, але він продовжує вести звичний спосіб життя, живучи в розкішному будинку, купленому в кредит і користуючись дорогими речами. Його бос Джеймс Селінджер звільняє навіть кращого друга Джина, який намагається заступитися за персонал, однак після довгих роздумів і самогубства одного з колишніх співробітників Філа Вудворда Селінджер все ж вирішує міняти політику і відроджувати суднобудівництво. Боббі, який після звільнення почав працювати теслею у власного тестя, вирішує повернутися в GTX на меншу зарплату, щоб допомогти виробництву вижити. ©Kino4ua У компанії чоловіків / В компанії чоловіків 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?