Kino4ua.com
HD 720p
R

Боб кохає Абішолу (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bob Hearts Abishola
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чак Лоррі, Едді Городецький, Аль Хіггінс, Джина Яшере
Тривалість:
00:20:00
Переклад:
Українська мова Dzuski | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows
Вкрай незвичайна і тому досить цікава і яскрава комедійна історія про відносини між людьми, які, здавалося б, абсолютно ніяк не могли бути разом. Вона - темношкіра працівниця лікарні, яка доглядає за пацієнтами, нездатними самостійно пересуватися або справляти нужду. Головний герой же - один з пацієнтів лікарні. Він упевнений, що з його серцем щось не так, та й шлунок барахлить, хоча проявляє себе досить активно! Крапельниця, режим сну, хороша їжа - це все допоможе йому піднятися на ноги. До всього іншого невід'ємною частиною видужування головного персонажа стане спілкування з Абішолой, жінкою, яка подбає про нього, нібито Боб маленька дитина. Той, звичайно ж, просто так не залишить подібне знайомство і такі відносини. Він закохається в Абішолу, але буде соромитися сказати їй про справжні почуття. Ця забавна і інтригуюча історія сподобається всім тим, хто давно мріяв подивитися добру комедію без чорного гумору. Дотепні жарти і зауваження від головних персонажів - звичайна справа в серіалі. Що ж буде далі? Дізнаємося зовсім скоро! Приємного перегляду. ©Kino4ua Боб кохає Абішолу (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?