Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тед Лассо (1 - 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ted Lasso
Країна:
США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Деклан лаун, Том Маршалл, Елліот Хегарті
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm, Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний персонаж Тед працює тренером в невеликому колективі. Він розвиває молодих і талановитих футболістів, які роблять перші успіхи в споконвічно американському виді спорту. Чоловік не прагне якихось видатних висот - його влаштовує робота в якості тренера скромної команди, яка час від часу видає приголомшливі матчі. Однак незабаром до нього прийде пропозиція, від якої неможливо буде відмовитися. Чоловік отримує запрошення на Туманний Альбіон, де візьме на себе команду англійської ліги з футболу. Ось тільки мова в листі йде про сьогодення європейського футболу, а не американської його версії. У грі Старого Світу головний персонаж абсолютно нічого не розуміє. Незважаючи на це Тед все одно вирішує взятися за роботу. З фізикою гравців він впорається, тренування зможе організувати, а от уже тактичні схеми і численні хитрощі - це вже інша розмова. Головному персонажу належить багато чому навчитися і домогтися визнання з боку футболістів, які, як це часто і буває в англійському футболі, сильні і суворі чоловіки, які прагнуть грати в активний і жорсткий футбол. Що ж буде далі в історії авантюриста Теда? ©Kino4ua Тед Лассо (1 - 3 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?