Kino4ua.com
HD 720p
PG

Останні діти на землі. Книга 1 (1 - 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Last Kids on Earth
Країна:
США
Режисер:
Вільям Лау
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова MariAm Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой цього захоплюючого мультсеріалу - тринадцятирічний хлопчина на ім'я Джек Салліван. Він разом з іншими однолітками з середньої школи проживає на невеликому дереві, де персонажі побудували міцний і неприступний будинок. Здається, що тут вони можуть бути в безпеці, не дивлячись на хаос що діється в світі. Як виявилося, планету захлеснув зомбі-апокаліпсис, який не залишив шансів на виживання багатьом людям. Головні дійові особи же знаходяться в своєму будиночку і насолоджуються життям: їм вдається час від часу грати в ігри, їсти цукерки і просто насолоджуватися видами з дерева. Правда, краса живої природи вже давно перестала вражати, адже головні персонажі знаходяться в самому епіцентрі бурхливого апокаліпсису. Зомбі часом набридають хлопцям, але ті примудряються відбиватися від  мертвяків що чіпляються. Що ж буде далі в їхній дивній історії виживання? ©Kino4ua Останні діти на землі. Книга 1 (1 - 3 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?