Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Пінгвіни Мадагаскару (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Penguins of Madagascar
Країна:
США
Режисер:
Ерік Дарнелл, Том Макграт
Тривалість:
00:12:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головні герої пригодницького мультсеріалу «Пінгвіни Мадагаскару» - це ті самі чотири пінгвіна, з якими глядач вже встиг познайомитися в циклі повнометражних мультфільмів «Мадагаскар». Вони стали настільки усіма улюблені і популярні, що телеканал «Nickelodeon» і студія «DreamWorks Animation» вирішили створити мультсеріал.
Рядовий, Шкіпер, Ковальські і Ріко мешкають в центральному зоопарку міста Нью-Йорка. Але вони далеко не прості пінгвіни, а добре підготовлений і навчений спеціальний загін, у якого навіть є свій секретний штаб. Там вони займаються розробкою дуже складних і небезпечних операцій з порятунку свого зоопарку, для чого навіть іноді залишають місце своєї постійної дислокації. Всі їхні витівки приводять до величезної кількості смішних і курйозних ситуацій. Однак завдяки своїй винахідливості, непосидючі пінгвіни завжди знаходять вихід з будь-якої ситуації ... ©Kino4ua Пінгвіни Мадагаскару (1, 2, 3 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анна
    Анна
    16 жовтня 2022 15:57
    + +4 -
    нахріна писати, що є українська озвучка, якщо маєте тільки кацапську???!!!