Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Месники: Могутні герої Землі (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Країна:
США
Режисер:
Себастьян Монтес, Вінтон Х'юк
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Піфагор, AAA Sound
В основу сюжету захоплюючого фантастичного мультсеріалу «Месники: Могутні герої Землі», створеного компанією Marvel Animation, лягли комікси, що розповідають про команду супергероїв під назвою «Месники».
Одного разу кілька в'язниць, спеціально створених для людей що володіють надздібностями, піддаються нападу невідомої сили, в результаті чого безліч дуже небезпечних злочинців виривається на свободу. Світ виявляється у великій небезпеці, адже збіглі лиходії здатні своїми діяннями занурити всю планету в безодню хаосу. Однак на захист людства стають наймогутніші супергерої, які об'єднуються в альянс іменований «Месниками». Вони зроблять все можливе, щоб зло яке вирвалося на свободу було знищено або знову опинилося в ув'язненні ... ©Kino4ua Месники: Могутні герої Землі (1, 2 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?