Kino4ua.com
HD 720p
PG

Трансформери: Прайм (1 - 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Transformers Prime
Країна:
США
Режисер:
Девід Хартман
Тривалість:
00:22:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Автоботи після повного погрому Мегатрона, який спробував атакувати Землю, і був повністю розгромлений, не можуть залишити планету без належної охорони. Тоді вони взяли в полон Мегатрона і передали його, як військового зловмисника, в руки правосуддя. І добре, що вони залишили на Землі групу заступників.
Передбачливість виявилася не зайвою. Через кілька років Мегатрон знову прийшов на Землю, але тепер з собою привів на допомогу Темний Енергон. Він хоче помститися за старі поразки і свою невдачу.
Автоботи під керівництвом Оптимуса подружилися за ці роки з людьми, вони працювали разом, відновлюючи місто після руйнування, і створили міцну, згуртовану команду. Тепер вони будуть боротися впритул з людьми і захистять Землю від небажаних ворогів. ©Kino4ua Трансформери: Прайм (1 - 3 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Joki
    Joki
    10 квітня 2022 18:45
    + +4 -
    Де Українська озвучка?