Kino4ua.com
R

Відвези мене додому

Рік:
Ор. назва:
Take Me Home Tonight
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Майкл Даус
Тривалість:
01:37:17
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
«Відвези мене додому» (2011) - це молодіжна комедія, створена кінематографістами США і Німеччини. В веселі шкільні роки юнак на ім'я Метт Франклін, навколо якого в подальшому розкручуються всі події в кінокартині, був розумником і "ботаніком". Звичайно ж, слід очікувати, що йому дуже подобалася найкрасивіша дівчина в школі. І звісно, він ніяк не наважився тоді сказати їй про свої світлі і теплі почуття. Проходить час, і ось вже позаду закінчення Технологічного коледжу. Однак, за весь цей час хлопець не спромігся знайти справу, в яку він вклав би всю душу, віддав йому все своє життя і ніколи не пошкодував би про це. Поки він працює в відеопрокаті, чим сильно дратує свого батька, службовця в поліції. Нічого дивного, адже на його навчання були витрачені колосальні кошти з сімейного бюджету. Все кардинально змінила в житті Метта одна єдина вечірка, на якій зустрічалися колишні однокласники. Нарешті підвертається нагода освідчитися в коханні тій дівчині, якій він марить ще зі шкільних років. Тільки ось соціальний статус хлопця трохи підкачав. І Метт вирішує представитися успішним фінансистом, у якого прекрасна робота, шикарна машина і всі інші переваги багатої та успішної людини. ©Kino4ua Відвези мене додому 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?