Kino4ua.com
PG-13

Поза часом

Рік:
Ор. назва:
Out of Time
Країна:
США
Режисер:
Карл Франклін
Тривалість:
01:45:25
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Коли вже не знаєш, у що вірити, і весь світ проти тебе - життя стає кошмаром. Для Метта Лі Уітлока цей кошмар втілюється наяву після того, як він з кращих спонукань робить кілька небезпечних помилок. Опинившись в центрі розслідування підпалу і вбивства, Метт з шановного шерифа маленького містечка перетворюється в головного підозрюваного. Він починає власне розслідування і незабаром розуміє, що став жертвою віртуозної махінації. Але тепер, щоб довести свою невинність, Метту потрібно випередити детективів, що йдуть по сліду помилкових доказів, і час, якого у нього немає. ©Kino4ua Поза часом 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?