Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Згадуючи Титанів

Рік:
Ор. назва:
Remember the Titans
Країна:
США
Режисер:
Боаз Якін
Тривалість:
01:53:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Афроамериканець Герман Бун був запрошений на посаду тренера футбольної команди в старшу школу Вільямса. До цієї події протягом декількох років «Титанами» керував Білл Йоест - тренер, який заробив відмінну репутацію і здобув загальну повагу. Розуміючи те, наскільки складно буде Біллу розлучитися з командою, Герман пропонує йому продовжити тренування в якості свого помічника, і той змушений погодитися, адже в іншому випадку «Титани» відмовляються підкорятися новому чорношкірому наставнику, і цей бойкот може згубно позначитися на стані команди і її успіху в чемпіонаті. Студентам теж доведеться нелегко: якщо команда перестане здобувати перемоги, частина з них ризикує назавжди розпрощатися з надіями на отримання спортивних стипендій, без яких їх сім'ї не потягнуть платне навчання в університеті. Йоест, повертаючись на тренерську роботу і допомагаючи Буну, переслідує зовсім не корисливі інтереси. Чи не керує ним марнославство - він, як і темношкірий Герман, більше піклується про благополуччя вихованців. Згодом студенти усвідомлюють, що обидва їх тренера, незважаючи на різницю в кольорі шкіри, однаково дбають про гравців і бажають їм тільки добра, тому самі футболісти забувають міжрасові конфлікти і об'єднуються в потужну команду заради спільної мети - перемоги. Коли учні стануть дорослими, їм не доведеться червоніти за расові забобони, згадуючи Титанів і свою єдність, яку їм вдалося домогтися завдяки таким різним Герману і Біллу. ©Kino4ua Згадуючи Титанів 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?