Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Білл і Тед

Рік:
Ор. назва:
Bill & Ted Face the Music
Країна:
США, Канада, Італія
Режисер:
Дін Парізо
Тривалість:
01:31:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
В молодості Білл і Тед не відрізнялися слухняною поведінкою, але їх творчі уми дозволили хлопцям стати мандрівниками в часі. Саме завдяки цим пригодам юним хлопцям з фільму вдалося дізнатися, що рано чи пізно їх музика буде затребувана і врятує цілий всесвіт від смерті. Але з того моменту пройшло вже занадто багато часу, а та сама пісня так і не була написана. Зараз давні приятелі постійно воюють з рутиною і повсякденними проблемами. Їх шлюби тріщать по швах, а діти постійно чимось незадоволені. Здається, що це зовсім не те, чого очікували Білл і Тед. Коли повсякденність стає практично нестерпною, перед героями з'являється прибулець з далекого майбутнього. Він нагадує немолодим людям, що якщо у них не вийде написати обіцяний хіт, то всесвіт опиниться у смертельній небезпеці. Але як це зробити, якщо натхнення втрачено? Поміркувавши і згадавши свої минулі пригоди, герої фільму вирішують знову відправитися в дивну подорож по різних епохах. Але тепер компанію їм складуть їхні власні дочки, знамениті музиканти та відомі історичні особистості. ©Kino4ua Білл і Тед 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олексій
    Олексій
    12 січня 2021 23:37
    + -1 -
    За переклад можна не 10, а 20 балів ставити!!!
    Дякую, релакснув )))