Kino4ua.com
PG-13

Вирішальний голос

Рік:
Ор. назва:
Swing Vote
Країна:
США
Режисер:
Джошуа Майкл Штерн
Тривалість:
02:00:30
Переклад:
Українська мова КіТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головний герой – Бад Джонсон, який живе разом зі своєю дочкою в маленькому непримітному містечку. Його життя склалося не найкращим чином. Він безробітний, і за ним доглядає його малолітня дочка. Під час виборів у США є два основні претенденти на пост глави. Один з них – нинішній, а інший – лідер конкуруючої партії. Існує такий термін – Swing vote. Він позначає виборця, який не визначився в голосуванні і може абсолютно непередбачувано віддати голос за будь-якого з кандидатів. У день виборів дочка нагадує батькові, що потрібно з'явитися на виборчу дільницю і проголосувати. Але Бад, напившись, засинає і забуває про доручення дочки. Не дочекавшись батька на місці, дівчина вирішує сама проголосувати від імені батька. Вона бере бюлетень, щоб зробити вибір, але якісь технічні збої руйнують план дівчини. У приміщенні стає темно, тому в паніці Моллі тікає, залишивши у виборчій машині бюлетень. Вже на наступний день почався підрахунок голосів. Виявилося, що кількість голосів у претендентів рівне, тому долю країни доведеться вирішити Баду, бюлетень якого залишився без позначки. І ось людині, яка своїм життям не може тверезо розпоряджатися, потрібно вибрати президента на наступний термін. Він стає центром уваги на найближчий час. Кандидати приїжджають до нього і намагаються переконати прийняти їх сторону. Крім політиків Баду надсилають листи і звичайні громадяни, які просять вирішити нагальні проблеми. Зрештою, герой зробить вибір, але яким він буде? ©Kino4ua Вирішальний голос 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?