Kino4ua.com
R

Хто Ви, містере Брукс?

Рік:
Ор. назва:
Mr. Brooks
Країна:
США
Режисер:
Брюс А. Еванс
Тривалість:
02:00:55
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету типовий американський бізнесмен середнього класу, який міцно стоїть на ногах, перебуває у шлюбі з гаряче коханою жінкою, виховує дітей і є надійним партнером. Але його ретельно приховувана таємниця може привести в жах будь-якого добропорядного громадянина. У вільний час він із завидною періодичністю вбиває людей. Жорстокий вбивця в душі бореться з іншою особою, яка в жаху від того, що відбувається, але не в силах перемогти жагу крові. Вбивств стає все більше, але ніхто не може зупинити злочинця. Він завжди поза підозрою. Але сталося непередбачене – останній злочин не обійшовся без свідка. Абсолютно ненормальний фотограф шантажує Брукса, але його вимоги досить незвичайні. Гроші йому не потрібні, а вимога тільки одна – присутність при наступних злочинах. Вибір у маніяка невеликий – піддатися психопату, який його шантажує, або боротися з самим собою. В обох випадках йому доведеться сильно постаратися, щоб повернутися до нормального життя і продовжити займатися улюбленою справою. Порадитися ні з ким і підтримки очікувати дарма, а час біжить все швидше і треба вирішувати, як жити далі. ©Kino4ua Хто Ви, містере Брукс? 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?