Kino4ua.com
PG-13

Хакери

Рік:
Ор. назва:
Hackers
Країна:
США
Режисер:
Іен Софтлі
Тривалість:
01:45:27
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головним героєм оповіді є молодий хлопець на ім'я Дейд Мерфі. У віці одинадцяти років Дейд створив комп'ютерний вірус, який зміг «заразити» 1507 інших комп'ютерів. Дейд не відрізнявся якимись особливими знаннями в будь-якому шкільному предметі, вчителі не хвалили його на батьківських зборах, а класний керівник не помічав нічого особливого в його поведінці. Як би там не було, звичайний хлопчина з Сіетла, що живе у звичайній американській сім'ї, створив справжнього комп'ютерного монстра, за що був засуджений на сім років позбавлення волі умовно. Його батькам, звичайним законослухняним громадянам, довелося заплатити за це 45 тисяч доларів. Проходить сім років. До повноліття Дейду було заборонено користуватися комп'ютером та інтернетом. Тепер, коли хлопцеві виповнюється вісімнадцять, ця заборона офіційно знімається. Прийшовши в нову школу, він знайомиться з хлопцями, які виявляються високопрофесійними хакерами. Вони пропонують Дейду працювати разом, і хлопець погоджується. Але він ще не знає, чим закінчиться ця авантюра для нього і його близьких людей. Нові приятелі втягнуть Дейда в таку пригоду, про яку він навіть не мріяв. ©Kino4ua Хакери 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?