Kino4ua.com
PG

Мерайя Мунді і скринька Мідаса

Рік:
Ор. назва:
The Adventurer: The Curse of the Midas Box
Країна:
Іспанія
Режисер:
Джонатан Ньюман
Тривалість:
01:35:50
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Згідно давньогрецьких міфів, цар Мідас забажав бути казково багатим. Бог Діоніс подарував йому таку можливість, нагородивши даром перетворювати все на золото дотиком руки. До чого це призвело, багато хто знає. Але є й інша версія: він заточив свою здатність у скриньку і надійно заховав, створивши детальну карту на всякий випадок. З того часу багато хто її шукає, щоб задовольнити безмежну жадібність. За легендою сказано, що ця скринька перетворює речі на золото. І той, хто знайде її, зможе правити світом. Після нудної історичної лекції Мерайя знайомиться з давнім другом своїх батьків Уіллом. Після дивної зустрічі батька і матір викрадають, а брати знаходять старовинний амулет, здатний їх від чогось захистити, як сказала мама перед зникненням. За хлопчиками теж починають полювати, і їм доводиться бігти. У виправній установі, куди вони потрапили за крадіжку булочки, викрадуть молодшого брата Фелікса, а Мерайя знову зустрінеться з Уіллом Череті. Новим знайомим не тільки належить відшукати батьків і брата, але і перешкодити лиходієві Отто Лугеру заволодіти таким бажаним древнім артефактом, який здатний назавжди змінити світ. Здогадки Череті приводять мандрівників у дорогий готель на кручі, де імовірно тримають Фелікса і, можливо, зберігається сама скринька. Хто надасть допомогу молодій людині у такій небезпечній справі, і чому на острові зникають люди? ©Kino4ua Мерайя Мунді і скринька Мідаса 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?