Kino4ua.com
R

Проклятий шлях

Рік:
Ор. назва:
Road to Perdition
Країна:
США
Режисер:
Сем Мендес
Тривалість:
01:57:45
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Роки економічної депресії в Сполучених Штатах привели до зростання кримінальних сил, тому багато людей перебували в угрупованнях. Майкл Салліван – ніби звичайна людина, яка живе щасливим сімейним життям. Його дружина і двоє синів вважають чоловіка відмінним сім'янином і батьком, який весь вільний час проводить з ними. Але родину він забезпечує, вбиваючи людей, адже хлопець є штатним виконавцем вироків і носить ім'я «Ангел смерті». Молодший син випадково знайшов у тата пістолет і вирішив поцікавитися, чим він займається на роботі, для чого зачаївся на задньому сидінні автомобіля і поїхав з батьком. У той час між гангстерами відбувалася кривава сутичка, мимовільним спостерігачем якої став хлопчик, але коли син Руні помітив його, для дитини це стало смертельно небезпечно. Салліван заступається за малюка і починає одноосібний бій з ділками злочинного світу. Гангстери не прощають помилок, тому боротьба буде жорсткою і безкомпромісною. Ні жінок, ні дітей вони не шкодують, дотримуючись одного суворого правила – свідків бути не повинно. Один проти всіх – Майкл зобов'язаний захистити свою родину. ©Kino4ua Проклятий шлях 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?