Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Міхаель Кольхаас

Рік:
Ор. назва:
Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Арно де Пальєр
Тривалість:
02:02:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ArtymKo
Головний герой – чоловік на ім'я Михаель Колгас, що займається торгівлею кіньми. Він весь світиться від щастя, адже у нього є прекрасне сімейство і він за свою справу отримує багато грошей, живучи забезпечено. Своїм рідним він дає все найкраще, так як спокійно може собі таке дозволити. Але довго «рай» не проіснував. Група впливових людей звинувачує Міхаеля у тому, чого він ніколи не робив. Щоб з нього зняли несправедливе звинувачення, він звертається до правосуддя, проте йому відмовляють у покаранні його головного кривдника – юнкера Венцеля фон Тронці. А з цього випливає, що тепер його репутація заплямована, а сам він зганьблений, адже чоловік завжди жив чесно і ставився до всіх по-людськи, ніколи нікого не ображав. Та він не буде опускати руки. Міхаель вирішує зібрати власну армію людей, з якими він піде на пограбування. Також, він стане мстити всім, хто винен в його зруйнованому житті. ©Kino4ua Міхаель Кольхаас 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?