Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Злочинець: Великобританія (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Criminal: UK
Країна:
Великобританія, Франція, Німеччина, Іспанія
Режисер:
Джим Філд Сміт
Тривалість:
01:43:49
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm, LostFilm, TVShows
Наш світ набагато небезпечніше, ніж здається. Злочини відбуваються кожну хвилину у всіх куточках планети. Одні винні залишаються безкарними, а інші несуть тягар відповідальності за вчинені діяння. Так чи інакше, багато з них, незалежно від ступеня вини, вступають в гру зі слідчими. Про це і піде мова в кримінально-детективному серіалі «Злочинець».

Дія сюжету розгортається в Німеччині, Англії, Франції та Іспанії. Поліцейські цих країн відчайдушно борються за те, щоб залучити до повної відповідальності людей, винних у тяжких злочинах. Події розвиваються в кімнатах, призначених для допитів, де досвідчені слідчі допитують людей, підозрюваних в скоєнні моторошних злочинів. Ми побачимо, як слідчі будуть спілкуватися з людиною, який підозрюється у вбивстві своєї падчерки. Ми дізнаємося, що ж насправді сталося з успішним підрядником, у якого вдома було виявлено мертве тіло.

Оскільки ніхто зі злочинців не зацікавлений у співпраці, головні герої серіалу «Злочинець» повинні застосувати весь свій досвід, щоб прояснити їх винність. ©Kino4ua Злочинець: Великобританія (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?