Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Майбутнє

Рік:
Ор. назва:
The Future
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Міранда Джулай
Тривалість:
01:30:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосе закадрове | AniUA
Справжнє випробування віри і почуттів очікує головних героїв мелодраматичної картини «Майбутнє», які більшу частину життя хоч і прожили під одним дахом, все ж не уклали відносини в рамки шлюбу. Кожен день Джейсона і Софі схожий на попередній: ранок, кава, поїздка на обридлу роботу, нудний день, зворотна поїздка додому, вечір, проведений в інтернеті. Фактично вони є просто співмешканцями, іноді вступаючи в інтимний зв'язок, але хіба це життя?
Все змінюється, коли пара вирішує привести додому милого, але зраненого кота. Ветеринар заявив, що тварині залишилося прожити не більше півроку, але даний момент дозволяє молодим людям зважитися на нестандартний вчинок. Вони починають поступово втілювати в життя давні мрії, відрубують будинку інтернет і пускаються в подорожі, які поділяють коханців. Їм належить пройти безліч випробувань і складних моментів, які в подальшому все ж дозволять зрозуміти просту істину - головні герої створені один для одного. Хлопець не зможе прожити без дівчини, і навпаки. І треба було для усвідомлення всього якихось пару десятків років. ©Kino4ua Майбутнє 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?