Kino4ua.com
R

Маленькі пальчики

Рік:
Ор. назва:
Tiptoes
Країна:
США, Франція
Режисер:
Меттью Брайт
Тривалість:
01:26:19
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Керол дізнається, що вагітна, ось тільки її хлопець не хоче цієї дитини. Керол наполягає, і їй доводиться розповісти про сімейну таємницю. Він розповів, що протягом вже декількох сторіч всі предки хлопця були маленького зросту. Брат його Рольф теж досить невеликого зростання. Так що і дитина Керол теж може успадкувати ці особливості. Що тепер робити? Звісно, не кожен наважився б зберегти дитину, та тільки Келлі готова на все заради свого маленького. Вона вирішує познайомитися з сім'єю Рольфа і його друзями-карликами - цинічним грубіяном Морісом і його дівчиною Люсі. Тепер перед Керол відкрився новий світ. І що найголовніше, тепер дівчина відчуває до Рольфа щось більше, ніж просто симпатію ... ©Kino4ua Маленькі пальчики 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?