Kino4ua.com
480p
R

Ніч на Землі

Рік:
Ор. назва:
Night on Earth
Країна:
Франція, Німеччина, США, Велика Британія, Японія
Режисер:
Джим Джармуш
Тривалість:
02:07:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
П'ятеро таксистів з Парижа, Нью-Йорка, Рима, Гельсінкі і Лос-Анджелеса є головними героями своєрідних захоплюючих кіноновел. Дія кожної розгортається протягом однієї і тієї ж ночі в салонах таксі, що їздять по вулицях цих п'яти міст. Всі показані історії почасти трагічні, почасти комічні і при цьому захоплюють своїм багатогранним сюжетом. Житті водіїв, які працюють ночами таксистами, сповнена цікавих сцен, а це якраз те, що шукають для створення кінокартин режисери, стежкою яких є незалежний кінематограф. Найяскравіший представник цього ремесла, американський режисер-сценарист Джим Джармуш, зняв воістину захоплююче авторське кіно. Сюжети розказаних їм новел мають одну спільну рису: в них розповідається про те, з чим стикаються нічні таксисти під час роботи, а також передаються історії самих героїв і атмосфера нічних вулиць різних міст світу. Коли в салон машини сідають нічні пасажири, між ними і водієм встановлюється якийсь тимчасовий зв'язок, що об'єднує їх під час шляху. Але ось який саме, глядач дізнається, подивившись новели про найяскравіших представників цієї професії, яких Джармуш вибрав особисто: про товариську дівчину Корки з Лос-Анджелеса, про добродушного іммігранта Хельмута з Нью-Йорку, про вихідця з африканської Республіки Кот-д'Івуар, який влаштувався в Парижі, про сексуально стурбованого італійця з Риму і про Фінне Мікке, що їздить по морозному Гельсінкі. Цікаво, яка з ночей Джармуша вразить вас найбільше? ©Kino4ua Ніч на Землі 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?