Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Без вад / Без вади

Рік:
Ор. назва:
Flawless
Країна:
Великобританія, Люксембург
Режисер:
Майкл Редфорд
Тривалість:
01:48:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Чудовий півторагодинний фільм Майкла Редфорда «Без вади» - щось середнє між кримінальною історією і соціальною драмою з переходом на особистісні відносини. Витончена, хитромудра (і цілком весела місцями, хоча справа відбувається в Лондоні на тлі трагічних подій в ПАР і Анголі в середині 70-их) детективна лінія несподівано переходить в драму відносини сильних особистостей. І нехай один з цих сильних особистостей, банківський прибиральник Хоббс (Майкл Кейн) який не так багато з'являється на екрані, як головна героїня - Лаура (Лора) Квін у виконанні Демі Мур, але саме він, незрівнянною грою магнетично притягує до себе підвищена увагу і глядацькі симпатії.

В «Без вади» ви не знайдете ніяких грабіжників-професіоналів. Цим кінокартина особливо приваблива: план Хоббса неймовірно простий, але як складно буде розібратися в цій простоті! І як нелегко було простому прибиральникові підступитися до сліпуче красивої бізнес-леді з США, місіс Квін.

Особливо кумедно і цікаво показані радянські діячі з «господарського відділу ЦК КПРС», не без успіху і прибутку для країни і партії «крутили» валюту і цінності СРСР за кордоном.

Дуже рекомендуємо цю кінострічку до перегляду тим, хто цінує інтелектуальну, психологічну складову в історіях приголомшливих пограбувань! Тим більше, що фільм підносить і оригінальну кінцівку. ©Kino4ua Без вад / Без вади 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?