Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кілери

Рік:
Ор. назва:
Killers
Країна:
США
Режисер:
Роберт Лукетік
Тривалість:
01:40:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Державний агент і кілер, людина під прикриттям Спенсер Еймс, піклується лише про дозвіл міжнародних конфліктів, про жінок і дорогих машинах. Але все попереднє життя героя в одну мить позбавляється будь-якого сенсу, коли йому зустрічається жінка його мрії - Джен Корнфельд, яка своєю красою і добротою зуміла підкорити серце Спенсера. І відразу стали непотрібними і розкішні автомобілі, і інші жінки. Вони починають спільне життя, як звичайні люди без стороннього минулого, в якому були зброя і секретні завдання. Але після трьох років цьому приходить кінець. І виною всьому нагорода, яку за голову Спенсера пропонують деякі структури. Крім того виявляється, що операція з усунення агента готується вже кілька років. Це тягне за собою переосмислення всього його життя, усвідомлення, що хтось із знайомих напевно може виявитися засланим людиною, якого впровадили в життя героя і його сім'ї для спостереження. ©Kino4ua Кілери 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?