Kino4ua.com
480p
PG-13

Журнал мод / Пристрельте мене (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Just Shoot Me!
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Стівен Левітан
Тривалість:
00:21:00
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Історія про молоду і талановиту журналістку Майї Галло, яка мріє писати статті про соціальні проблеми і забруднення навколишнього середовища. Одного разу, втративши роботу, вона змушена працювати на журнал свого батька, який пише про гламурне життя зірок і моди. На початку її нової кар'єри, їй протистоять троє працівників: фотограф Елліот ді Мауро, колишня модель Ніна ван Хорн і асистент її батька, який більше схожий на громилу - Денніс Фінч, які всіляко намагаються перешкодити Майї в її роботі. ©Kino4ua Журнал мод / Пристрельте мене (1, 2, 3 сезон) 1997, 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?