Kino4ua.com
PG-13

Життя Кабачка

Рік:
Ор. назва:
Ma vie de Courgette
Країна:
Швейцарія, Франція
Категорія:
Режисер:
Клод Баррас
Тривалість:
01:05:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
За дев'ять років життя Ікар рідко відчував себе щасливим. Хлопчик виховувався матір'ю-одиначкою, яка, за його словами, найбільше любила не його, а пиво. Одного разу мати героя мультфільму «Життя кабачка» померла. За Ікаром приїхав поліцейський Реймонд, який відразу сподобався хлопчикові. Вони подружилися, однак чоловік просто не міг залишити підлітка у себе, він був змушений віддати його в дитячий будинок. Перші дні в притулку стали для Ікара важкими: йому було важко пристосуватися до нового життя, до того ж однолітки дражнили його через велику голову. Потім герою все-таки вдалося подружитися з хлопцями. Життя Ікара змінюється, коли до притулку привозять красиву дівчинку на ім'я Камілла. Побачивши її, герой закохується. Вона відповідає йому взаємністю і розповідає свою історію: батьки загинули в аварії, а її взяла до себе тітка, яка потім привезла дівчинку сюди. Ікар обіцяє Каміллі, що не дозволить жінці забрати її. Чи зможуть хлопці подолати всі труднощі, уготовані їм долею? ©Kino4ua Життя Кабачка 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?