Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Підводна братва

Рік:
Ор. назва:
Shark Tale
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бібо Бержерон, Вікі Дженсон, Роб Латтерман
Тривалість:
01:30:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Проста риба по імені Оскар до того моменту нічим не виділявся. Він загруз у проблемах. Робота головного героя не приносила йому ніякого задоволення. Але після зустрічі з акулою-вегетаріанцем Ленні життя серйозно змінилася. Він став головною знаменитістю. У Оскара з'явився будинок його мрії. Кожен хотів дружити з вбивцею акул. Дана історія була вигідна і самому Ленні. Адже тепер від нього відстане батько, якому не подобалося, що його син відмовляється їсти м'ясо. Оскар всіляко намагається приховати свою маленьку таємницю. Адже він насправді не вбивав акулу. Брат Ленні загинув через чисту випадковість. Оскар просто виявився в тому місці і видав себе за героя. Але одного разу про таємниці дізналася улюблена рибка на ім'я Енджі. Це серйозно позначилося на стосунках пари. До того ж Оскара зачарувала красуня Лола, яка водиться тільки з крутими хлопцями. Вона не звертала уваги на головного героя кінокартини до того, як він не став знаменитим. ©Kino4ua Підводна братва 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?