Kino4ua.com
R

Манжурський кандидат

Рік:
Ор. назва:
The Manchurian Candidate
Країна:
США
Режисер:
Джон Франкенгеймер
Тривалість:
02:06:56
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Tycoon
Майор Бен є ветераном бойових дій і шанованою людиною. За своє життя він взяв участь в десятках військових операцій, але є одна історія, яка змушує чоловіка повертатися до неї знову і знову ...

Під час війни в Перській затоці Бен разом зі своєю командою почав наступ на противника, але, отримавши контузію, знепритомнів і прокинувся вже після завершення операції. Майор дізнався, що сержант Реймонд проявив себе як справжній герой, коли врятував команду американських військових, які опинилися в полоні ворога, і допоміг Бену вибратися. На батьківщині Реймонда зустрічали з почестями, про нього писала преса, а уряд приводило в приклад іншим бійцям.

Незабаром Реймонд, що знаходиться на піку слави після свого подвигу, вирішує скористатися становищем і почати політичну кар'єру за порадою своєї матері-сенатора. Чоловік подає заявку на посаду віце-президента і розгортає широку передвиборчу кампанію. У цей час головний герой трилера страждає від бачень, які з кожним днем стають все більш яскравими і виразними. Картини пов'язані з подіями в Кувейті, коли майор перебував без свідомості. Чоловік починає сумніватися в правдивості подвигу Реймонда і вирішує провести власне розслідування. У процесі з'ясування істини героя чекає страшне відкриття і розуміння смертельної небезпеки засекреченої справи. ©Kino4ua Манжурський кандидат 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?