Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чемпіон

Рік:
Ор. назва:
Chaem-pi-eon
Країна:
Корея Південна
Режисер:
Кім Ен-ван
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Ворон, Стефан и Lem0nka
Не завжди людські мрії збуваються. У життя свої плани на людей, і краще ніколи не планувати нічого заздалегідь. Головний герой, чоловік на ім'я Марк, втрачає свої шанси. Він армрестлер, який хотів бути чемпіоном. Але з того часу спливло багато води, і зараз він змушений просто заробляти собі на життя. Він підробляє в місцевому клубі викидайлом, а також в магазині охоронцем. Він все ще мріє про славу, але вже не сподівається. Але одного разу на його шляху з'являється Чин Чи. Цей амбітний промоутер хоче змінити своє життя, тому підштовхує Марка до тієї думки, що треба знову повернутися в спорт. Він хоче розкрутити героя і вмовляє чоловіка повернутися в Корею. У своїй рідній країні герой знову зустрічається зі своєю сім'єю. Він вперше бачить свою молодшу сестру і своїх племінників. Він розуміє важливу річ, що сім'я є фундаментальною складовою успіху в будь-якій справі. Саме рідні люди можуть надати відчутну підтримку на спортивних змаганнях. Тепер життя Марка повинно змінитися. ©Kino4ua Чемпіон 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?