Kino4ua.com
R

Мандарини

Рік:
Ор. назва:
Mandariinid
Країна:
Естонія, Грузія
Режисер:
Заза Урушадзе
Тривалість:
01:27:10
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Не требуется
Століттями чудова країна Абхазія частувала гостей своїх теплих широт соковитими фруктами – апельсинами, персиками, кавунами та іншими. Коли безкрає Чорне море вабить, складно втриматися від спокуси кинути турботи, віддавшись владі Посейдона. Знає кожен – без помаранчевих друзів не обходиться жоден новорічний стіл в пострадянському просторі. Цитрусові люблять дорослі і діти. Настали тяжкі часи. Тисяча дев'ятсот дев'яносто два різдва Христова. Протистояння двох племен. Іво – естонський емігрант, який мріє лише спокійно жити на цій благословенній землі, бути потрібним і нікому не заважати. Це його принцип, якого він дотримується довгі роки. Старий дядько заробляє тим, що збирає коробки для мандаринів. Дохід від цього невеликий, але дає можливість прогодувати сім'ю. Цілий цех і виробничий налагоджений процес. ©Kino4ua Мандарини 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?