Kino4ua.com
G

Дельфін Берні 2

Рік:
Ор. назва:
Bernie the Dolphin 2
Країна:
Канада, США
Режисер:
Кірк Харріс
Тривалість:
01:39:45
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Кевін і Холлі, юні герої, з якими глядачі вже встигли познайомитись під час перегляду першої частини фільму, знову проводять літні канікули у Флориді. Кевін розвиває свій блог в інтернеті, а Холлі працює в океанаріумі помічником дресирувальника. Їх давній друг дельфін Берні раптово повертається – йому знову потрібна допомога друзів-людей. Одночасно з цим з в'язниці виходить Уїнстон, старий ворог дельфіна, який вже планує нові злодіяння. Герої знову повинні зруйнувати його підступні плани і допомогти Берні. Їх очікують небезпечні пригоди і нові відкриття. Але підлітки не збираються зупинятись, адже знають, що без них їх морському другові просто не впоратись. Так, це буде нове випробовування для всіх без виключення, але і незабутніх спогадів на потім залишиться багато. ©Kino4ua Дельфін Берні 2 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?