Kino4ua.com
R

Волл-стріт: Гроші не сплять

Рік:
Ор. назва:
Wall Street: Money Never Sleeps
Країна:
США
Режисер:
Олівер Стоун
Тривалість:
02:07:40
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Продовження кінокартини про акул фінансового світу. Перша частина про вовків з Уолл-стріт побачила світ понад 25 років тому, але досі має відданих шанувальників. Герой сиквела, рейдер Гордон Гекко відбув тюремний термін і випущений на волю. Колишній фахівець в професійних рейдерських атаках на найбільші корпорації не відразу розуміє, що звичний світ зазнав значних змін. Банківській сфері загрожує серйозна криза, а значить, прийшла пора пустити в справу старі вміння. Гордон здогадується, що подібний динозавру серед хижих тварин сучасного світу. Його методами давно не користуються, а погана репутація випереджає його. Несподівано його бере в партнери Джейкоб Мур. Хлопець – трейдер нового покоління. Він багато робить для старого. Допомагає налагодити взаємини з донькою. Багато років тому дівчина відхрестилася від літнього батька і за минулі одинадцять років не відвідувала його у в'язниці. Дочка звинувачує виключно батька в самогубство його сина і свого брата. В знак подяки старий-трейдер допомагає юнакові здобути прихильність дівчини і докладає максимальних зусиль для їхнього сходження на вершину фінансового Олімпу. ©Kino4ua Волл-стріт: Гроші не сплять 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?