Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Збирач кісток / Влада страху

Рік:
Ор. назва:
The Bone Collector
Країна:
США, Канада
Режисер:
Філліп Нойс
Тривалість:
01:58:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Амелія працює в інспекції у справах неповнолітніх, але випадкова жахлива знахідка змушує трохи змінити життєві правила і зайнятися розслідуваннями. Їй вдалося виявити в залізничному районі тіло чоловіка, якого поховали заживо. Це приводить до знайомства з Лінкольном Раймо, який давно є визнаним авторитетом в області криміналістики і пише відомі бестселери. Хвороба назавжди прикувала його до ліжка, тому всі висновки геній робить на підставі фактів, які йому надають. У великого знавця для зв'язку зі світом є тільки один палець на лівій руці, який його слухається. Думки про самогубство часто приходять в голову письменника, але як тільки йому попадається справу про труп, знайдений дівчиною, все змінюється. Вони стають співробітниками, дивною парою. Амалії належить бути в цьому тандемі очима і вухами чоловіка на сутінкових міських вулицях, а він займеться розшифровкою особливого коду маніяка, який вселяє побоювання всьому місту і околицям. Поступово починає вимальовуватися алгоритм дій. Фрагменти малюнка, які залишаються біля тіл, скоро зберуться в єдину картину. ©Kino4ua Збирач кісток / Влада страху 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?